24 uur beschikbaar!

BEL NU: 085-060 10 16

24 uur beschikbaar!

BEL NU: 085-060 10 16

Riool ontstoppen

Professionele Hulp bij Rioolverstopping in Rotterdam: Snel en Effectief Probleemoplossing

Een verstopping is uitermate vervelend! Een onaangename rioollucht in huis en borrelende geluiden in de afvoer zijn maar enkele van de ongemakken die het met zich meebrengt.

Professionele Oplossingen voor Hardnekkige Verstoppingen

In de meeste gevallen is het niet mogelijk om een rioolverstopping zelf te verhelpen. Deze verstoppingen zijn vaak erg hardnekkig en zitten meestal diep in het riool. Het ontbreekt aan de nodige kracht om de blokkade in de afvoerwand op te lossen.

Professionele Machines voor Effectieve Ontstopping

Onze loodgieters beschikken over professionele machines die krachtig genoeg zijn om de verstopping op te lossen, zelfs in de diepste delen van het riool.

Inspectie en Probleemoplossing

Als de oorzaak van de verstopping in de riolering van jouw huis ligt, kunnen onze loodgieters het probleem direct voor je oplossen. Indien niet, dan achterhalen we snel of de oorzaak bij de buren of de gemeente ligt.

Voorkomen is Beter dan Genezen

We raden aan om snel actie te ondernemen zodra je merkt dat de riolering verstopt raakt. Een preventieve aanpak kan veel ongemak voorkomen. Dit begint met een grondig onderzoek naar de oorzaak, zoals vet en vuil dat een afvoer doet dichtslibben.

Rioolinspectie in Rotterdam

Bij een rioolinspectie gebruiken we een speciale camera die aan een slang is bevestigd om de riolering uitgebreid te inspecteren. Hiermee kunnen we de staat van de afvoer beoordelen en eventuele problemen zoals ingegroeide wortels, verzakkingen of leidingbreuken snel opsporen.

Zelf Riool Ontstoppen?

Het is mogelijk om zelf het riool te ontstoppen, maar wees voorzichtig. Chemische ontstoppingsmiddelen kunnen schadelijk zijn en veroorzaken soms meer problemen dan ze oplossen. Soda en azijn kunnen effectief zijn tegen bepaalde blokkades, maar bij hardnekkige verstoppingen is professionele hulp vaak nodig.

Professionele Ontstoppingsmethoden

Als je toch zelf aan de slag wilt, zijn er verschillende methoden zoals ontstoppingsveren of hogedrukreinigers. Maar wees voorzichtig en schakel bij twijfel altijd een professional in.

Professionele Hulp bij Lastige Verstoppingen

Als je zelf niet succesvol bent geweest, schakel dan een professioneel ontstoppingsbedrijf in. Onze loodgieters beschikken over de nodige expertise en apparatuur om zelfs de hardnekkigste verstoppingen snel en effectief te verhelpen.

24 Uurs

spoeddienst loodgieter

Bel ons: 085-060 10 16

Neem contact op

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!