Lekdetectie

Profiteer van onze snelle en nauwkeurige lekdetectiediensten in Rotterdam voor slechts €199,-. Ons gespecialiseerde team gebruikt geavanceerde methoden met minimale overlast voor uw eigendom om lekken in uw leidingen, dak of badkamer te identificeren. Aarzel niet; Neem nu direct contact met ons op voor professionele lekdetectiediensten die handig, redelijk geprijsd en gegarandeerde oplossingen bieden.

Meer info

Daklekkage

Een daklekkage kan leiden tot waterschade, schimmel en andere problemen in uw huis. Het is daarom belangrijk om het probleem snel te identificeren en te verhelpen. Een professionele dakdekker kan het lek opsporen en repareren om verdere schade te voorkomen. Regelmatig onderhoud en inspectie van uw dak kan ook helpen om lekkages te voorkomen.

Meer info

Wc ontstoppen

Het ontstoppen van een wc is cruciaal om verstoppingen te voorkomen en verdere schade te vermijden. Veelgebruikte methoden zijn ontstoppingsmiddelen, ploppers en ontstoppingsveren. Als het probleem aanhoudt, kunnen professionele loodgieters helpen. Door regelmatig onderhoud en het vermijden van afval in de wc kunnen toekomstige verstoppingen worden voorkomen en de levensduur van het toilet worden verlengd.

Meer info

Riool onstoppen

Rioolontstopping is essentieel om de afvoer van afvalwater te garanderen en schade aan eigendommen te voorkomen. Technici maken gebruik van verschillende methoden om verstoppingen op te lossen, zoals hogedrukreiniging en rioolcamera-inspectie. Regelmatig onderhoud en het vermijden van afval in afvoeren helpen verstoppingen te voorkomen en verlengen de levensduur van het rioolstelsel.

Meer info

onderhoud CV-Ketel

Het regelmatig onderhouden van uw cv-ketel is essentieel voor een veilig en efficiënt verwarmingssysteem. Professioneel onderhoud kan ervoor zorgen dat de cv-ketel langer meegaat en minder snel defect raakt. Het is raadzaam om een professionele loodgieter in te schakelen voor het onderhoud. Door dit periodiek te laten uitvoeren, kunt u zorgen voor een optimale werking van uw cv-ketel.

Meer info

24 Uurs

spoeddienst loodgieter

Bel Ons: 085-060 10 16

Neem contact op

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!